Search

Photovoltaic

Waarom Panasonic?

In fotovoltaïsche modules van Panasonic kunt u blindelings vertrouwen, wan

  • Fotovoltaïsche modules van Panasonic hebben een hoog Rendement en produceren meer elektrische stroom per vierkante meter dan klassieke producten. Daardoor hebt u voor hetzelfde vermogen minder PV-modules op het dak nodig.
  • Fotovoltaïsche modules van Panasonic maken het verschil door hun duurzame bedrijfszekerheid.
  • Fotovoltaïsche modules van Panasonic zijn het resultaat van jarenlange ervaring: de installaties van Panasonic gelden over de hele wereld als referentie.

Panasonic Solar, een lonende investering

Een investering in zonne-installaties gaat doorgaans gemoeid met grote bedragen voor de lange termijn. Daarom is de kwaliteit van de Module zelf van het allergrootste belang. U kiest dan ook het best een merk met een bewezen betrouwbaarheid waarop u altijd kunt rekenen. Panasonic is al ruim dertig jaar lang een van de meest baanbrekende ondernemingen op het gebied van zonne-energietechnologie en heeft alleen in Europa ruim 3 miljoen modules geïnstalleerd (april 2012).

Dit streven naar innovatie is voor ons de enige manier om onze klanten te waarborgen dat onze modules jaar in jaar uit storingvrij functioneren en voortdurend hoge prestaties leveren. Zonnecellen van Panasonic kenmerken zich door een bijzonder hoge energie-efficiëntie en hoogwaardige kwaliteit. Onze modules worden gecertificeerd door onafhankelijke, internationaal erkende keuringsdiensten en voldoen aan de Europese richtlijnen. Wij aarzelen niet om ons schriftelijk daartoe te verbinden, wat blijkt uit onze bijzonder volledige prestatiegaranties. Wij stellen ons ten doel u een product te leveren dat niet alleen voldoet aan al uw prestatie-eisen, maar bovendien ook nog heel wat andere voordelen te bieden heeft. Zonnemodules van Panasonic hebben talloze onderscheidingen in de wacht gesleept en staan bijzonder hoog aangeschreven bij vakinstallateurs.